„Горе ръцете“ – новият сингъл на Виктор

Виктор е готов със следващия си сингъл. Отново провокативен, но този път различен, а не скандален. Това е мотото, под което е работил певецът по този проект. Той е озаглавин „Горе ръцете“. Изпълнителят е работил отново с младия текстописец Йордан Гергов, а аранжиментът е дело на Огнян Тодоров.

„Подготвил съм нещо коренно различно от това, което са виждали феновете ми. Песента е с интересна мелодична линия. Няма нищо общо с налаганата вълна в момента като саунд“ – обясни Виктор. „На какво точно съм се спрял обаче, ще оставя засега в тайна. Едва ли някой може да предположи“ – каза още той.

„Първоначално имахме друга идея, друг текст. Един ден обаче, малко преди записите, текстописецът Дани ми се обади и каза: Слушай, това е! И веднага ме грабна“. По думите му още на първо слушане в „Sunny Music“ отзивите били отлични. „Факт е, че това е реплика, която всички изпълнители използваме по участия, но досега не е намирала място в песен. Защо обаче казвам „Горе ръцете“ в песента, ще запазя в тайна“ – добави певецът.

„Няма да бързам да я пускам. „Домашно порно“ стана доста популярно, постоянно ми звънят почитатели и DJ-и, че песента се върти по нощните клубове, а и по участията ми избухват на нея. Тази песен има още потенциал и не искам точно в момента да я „затапвам“. „Горе ръцете“ няма нищо общо с предишната. Вярвам, че отново сме направили проект, който няма начин да не бъде забелязан“ – издаде в аванс Виктор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!