Големият син на Наско Канара се сгоди, Джена му честити/ ВИЖ

Големият син на Наско Канара – Стоян Стоев, се сгоди за дългогодишната си приятелка. Той поиска ръката на любимата си Малина в деня, в който излезе от затвора.

Всичко това се случи на пищно тържество в бащиния му дом в с. Катуница. Снимки от празничния ден бяха споделени в социалните мрежи от Джена, която е съпруга на малкия син на Атанас Стоев. Кадри пуснаха и музикантите на прочутия оркестър.

Стоян вече е на свобода, след като прекара 6 месеца в затвора заради шофиране под въздействието на наркотични вещества. Решава да изненада Малина и кани гости на лятно парти в бащината си къща, без да издава истинската причина за събирането.

Музикантът и този път не изневерява на себе си – поканил е оркестър и много колеги музиканти, с които да сподели вълнуващия момент, а празнична украса създава още по-голямо настроение на близо 70-те гости на събитието.

 

По много емоционален начин той засвидетелства любовта си към Малина. В разгара на вечерта грабва микрофона и благодари на гостите, че са уважили поканата и пред тях иска да обяви официално, желанието си да предложи на Малина годежен пръстен.

Романтичното предложение за брак приключи със заветното „Да“ и сълзи от радост. Музикантът не скри, че това е жената на живота му. Двамата са от град Чирпан и се познават още от деца, а когато съдбата е решила, рано или късно две сърца, които истински се обичат, се събират.

„Честито на Стоян и Малинка Стоеви! Желаем ви любов и обич след всички изпитания и препятствия до сега! Любовта победи! Обичаме ви!“ – написа Джена.

Реклама

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!