Глория с първи коментар за новородената й внучка

Глория направи официален коментар по повод раждането на внучката й Галина. Примата на попфолка разкри, че Денят на жената тази година ще е много по-специален за нея, защото женското им царство се е увеличило с още една малка дама.

Глория сияе на изписването на внучката и дъщеря си / ВИЖ

„За мен 8-ми март винаги е бил един от най-значимите празници, защото всяка жена трябва да е обичана, уважавана и изненадвана. Тази година обаче празникът ми ще е различен, защото нашето женско царство се увеличи с един малък сладък бонбон. Ще празнуваме с бебка и наистина, това беше най-хубавия ми подарък за деня на жената“ – развълнувано сподели тя пред „Телеграф“.

Обичаната звезда не скри, че откакто внучка й се е появила в живота, всичко се е променило. За новите емоции в живота си тя е откровена:

„С нищо не мога да сравня тази емоция. Любов от пръв поглед. Винаги са казвали, че внучетата се обичат повече и от децата и наистина е така. Пет пъти повече. Голяма радост е – толкова невинна и истинска“.

Реклама

1 коментар към “Глория с първи коментар за новородената й внучка”

  • Таня каза:

    Само една лоша майка би си позволила срама да изрече, че обича внучката си пет пъти повече от дъщеря си. Не се чуди, Гале, защо си сама. Просто не струваш като човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!