Глория с емоционална премиера на биографичната си книга / ВИЖ

Глория направи емоционална премиера на биографичната си книга „До последната усмивка“.

Издателите от Catch a Story се погрижиха примата на попфолка да покаже истинския си блясък, а най-верните й фенове да бъдат в непосредствена близост до любимата си звезда и да получат автограф.

Глория: Под нивото ми е да опровергавам слухове

„На 10 януари 2020 година представихме „До последната усмивка“. Приятели, колеги, журналисти и читатели се събраха в столичния Bulgaria mall, за да поздравят Глория за успеха на книгата ѝ. С присъщата си емоционалност водещият Драго Драганов даде израз на радостта от срещата, а Глория отговори на въпросите му и прие поздравленията на гостите си. За всеки присъстващ имаше снимка и автограф, както и песен – „Я кажи ми, облаче ле бяло“ прозвуча още с влизането на певицата. Тя прочете и някои отзиви за книгата, която се радва на наистина радушен прием.
Пожелаваме големи тиражи и попътен вятър на „До последната усмивка“!“ – съобщават от издателството.

Catch a Story показа фотоси, запечатали най-интересните моменти от официалното представяне на „До последната усмивка“.

 

3 коментара към “Глория с емоционална премиера на биографичната си книга / ВИЖ”

  • Krause каза:

    Типично за фолкпевица- някой да и опише безмислените случки с мъже в книга и да я промотира в МОЛ защото не и се дават пари за зала и да поканиш този фалшив човек и личност Драго Драганов да се прави на прилеп от сцената.

    • КрантЪ каза:

      Това за прилепа много ме изкефи, да не пропуснем и пендела Антон Стефанов, който се тътри на всяко събитие заради кетъринга!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!