Глория проговори влиза ли в новия сезон на ВИП Брадър

Глория даде яснота дали ще е сред участниците в предстоящия сезон на ВИП Брадър. Наскоро публикации в редица жълтите медии я сочеха като сигурна участничка в риалитито, което стартира през септември.

“Не влизам във Вип Брадър! Моля, не разпространявайте невярна информация! Всяка година, от 6 години насам, получавам покани от продуцентите на предаването и всеки път отказвам, защото не разбирам подобен род формати! След като откажа, чета ужасни неща за себе си. Ако е риалити, свързано с музика и танци, с удоволствие бих участвала! Уважавайте решението и личното ми пространство! Благодаря“ –  заявява звездата в своите профили в социалната мрежа.

Глория истински се наслаждава на лятото, а снимките й в социалните мрежи разкриват, че певицата сияе от щастие.  За своето невероятно излъчване изпълнителката не крие, че се дължи на вътрешна хармония и на умението пълноценно да се радва на живота и неговите предизвикателства.

“Морето е като любовта ! Дори ти да си тръгнеш от него, то не си тръгва от теб! Знаеш ли, защо се връщаш при него непрекъснато? Дава ти тишина, за да чуеш отговорите! А любовта винаги е правилният отговор на всеки въпрос! Единственият правилен“ – казва певицата.

Глория е завладяна и от нова страст, която изпълва дните й край морския бряг. И това е падъл борд сърф – лека и все по-бързо добиваща популярност разновидност на сърфа, за която звездата на „Пайнер“ дава следния отзив: “Страхотно е, препоръчвам го! Ако можеш да плуваш и обичаш предизвикателствата, разбира се.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!