Глория представи един емоционален момент от живота си

Веднага след премиерата на най-новия си клип “Любовта настоява”, Глория замина за Холандия, съобщават от Планета ТВ. Певицата побърза да сподели със своите последователи в Instagram снимки от своята кратка ваканция и припомни, че именно там преди шест години е реализирала снимките на своя видеоклип “Двойна игра”.

Премиерата на песента беше по същото време на годината, но сега звездата се радва на успеха на най-новата си балада, заснета в Париж. По примера на световните звезди, Глория разкри част от историята на песента и това какво я е провокирало да снима точно във френската столица.

“Благодарим от сърце за отзивите за новата ми балада! Постарахме се много за нея! Песента е записана преди една година и винаги съм си представяла да има кадри от Париж! Измислих мелодията и идеята по текста, по време на емоционален момент от живота си, който вече е зад гърба ми! Влязох в роля и Ви я представих, мисля, по най-добрия начин! Обичам бързите песни и тези, които носят настроение и има енергия в тях, но гласът ми е драматичен и може би затова толкова харесвате баладите ми и ги превръщате в хитове, а и аз прецизно ги подбирам! Обичам ви много и вашата оценка значи много за мен! Затвори ли се една врата – се отварят десет! Не губи човешкото в себе си и носи любовта в сърцето си!” – споделя изпълнителката.

Феновете от своя страна поздравиха певицата за хубавата балада и я обсипаха с комплименти:

“Ти си невероятна, всяка твоя песен е от душа и с толкова много емоция! Ти си доказан професионалист, затова нещата при теб винаги са на ниво! Благодарим ти от сърце, винаги ще сме до теб!”, “Днес четох едно интервю на Lara Fabian за нейната нова френски песен и тя се изказа по следния начин: “Когато поставим нещо, което наистина обожаваме, на масата, в което влагаме цялото си сърце, то може само да се хареса”. И в този случай е така. С пожелания за много здраве и още великолепни музикални проекти като този!”, “Уникална, както всички твои балади. Кара те да настръхнеш, да се развълнуваш. Това прави с нас истинската музика! Благодарим за песента и емоцията!”

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!