Глория отново предизвика възхита / ВИЖ

Глория признава, че за нея есента носи особена романтика. Неслучайно тя снима един от най-красивите си клипове “Любовта настоява” точно преди година в Париж.

Сега певицата избра Франкфурт за своето ново пътешествие. Франкфурт, разположен на двата бряга на река Майн, в този сезон е особено очарователен и привлекателен. Дори мрачното време не може да повлияе на доброто настроение на звездата, което личи от многобройните снимки, споделени с последователите й в Instagram.

Най-големият град в провинция Хесен – Франкфурт на Майн, все повече се утвърждава като финансовото сърце не само на Германия, но и на Обединена Европа. Дори често го наричат “Майнхатън” по аналогия с квартала Манхатън в Ню Йорк.

Точно небостъргачите и динамиката на мегаполиса впечатлиха именитата певица. Но най-голяма наслада тя изпита по време на разходката си в Стария град, където се намира живописният площад “Рьомерберг” и кулата “Ешенхаймер”, построена през 15-ти век.

Глория не пропусна да изпие кафето си в романтичната обстановка на прочутото кафене Goldene Waage.

В началото на октомври хитовата изпълнителка сюрпризира почитателите си с впечатляващ кадър, заснет на един от най-красивите плажове на Тасос – Marble Beach. Тя позира в прекрасна златна рокля върху мраморния пясък край брега, а феновете не спестиха комплиментите за любимката си.

2 коментара към “Глория отново предизвика възхита / ВИЖ”

  • Обективен каза:

    Глория е една. Все още не се е появила друга такава жена, която държи на жанра и на стойностните неща. Всички търсят бърза и евтина слава и са от ден до пладне, но Глория остава

  • Бойко каза:

    Ех тази високо платена проститутка ,забрави Дунав мост в Русе! Колкото и да имитира Цеца ,никога не може да постигне това което е тя. Да каже каква и е тарифата??????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!