Глория отново зашемети със стил и класа / ВИЖ

Глория поднесе на меломаните нов видеоклип, който съвпадна и с излизането на новия самостоятелен албум на звездата –  “Любовта настоява“.

Лентата към песента “Гост не си“ вече се радва на голям интерес от меломаните, които са категорични, че с проекта изпълнителката е уцелила десетката и отново е докоснала най-тънките струни на душата.

“Когато чух песента настръхнах. Малко са думите, с които мога да изразя респекта си към тази жена. Класа!“, “И тя е създадена точно от любов, провокирана от най-голямото чувство… Истински балсам за сетивата и за ценители. Ще остане във времето. И мен ме грабна от първо слушане!“, “Уникална жена и певица! Не прави компромис и пуска само качествени песни!“,

“Глория е еталон за това как се прави красива музика с прекрасен текст!“, “Стил и класа, неподправеност и много чувства…“, “Глория е страхотен професионалист! Класа! Страхотна изненада направи към феновете си, нов албум, автобиографична книга! Поздравления!“ – – гласят някои от първите коментари след промотирането на видеоклипа.

Промо / Глория – Гост не си

Автори на музиката на “Гост не си“ са Глория и Светослав Лобошки, който работи и по аранжимента на парчето, а за текста певицата обедини идеи с Мариета Ангелова. Видеоклипът пък е заснет от екипа на режисьора Ивайло Спасов на остров Тасос.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!