Глория: Не обичам да мрънкам и да се оплаквам

Глория се завръща с нови песни и видеоклипове към тях. След тежко изкаран COVID-19 певицата е мотивирана да продължава дава на публиката най-доброто от себе си.

Реклама

„Едва не умрях! Получих огромна подкрепа от феновете си и много им благодаря“ – споделя тя за тежкия момент в живота си.

Примата на попфолка разказва, че денят й започва рано и задължително със спорт.

„Като цяло съм доста активен човек. Не обичам да мързелувам, да мрънкам и да се оплаквам. Моят ден започва с чаша кафе, лека закуска, спортувам в малкия ми домашен фитнес, след което работя активно по 5-6 часа по различни проекти“ – разказва тя в „Тази събота и неделя“.

Глория: Адски много искам да продължа

Преди време Глория отправя към себе си предизвикателството да напише биографична книга. Това й отнема 2 години, след които се появява книгата й „До последната усмивка“. Едно от нещата, за които разказва в нея, е първото й качване на сцената.

„Вероятно съм била на 20-21 години. Тресеше ме ужасна сценична треска, но се научих да я овладявам с годините. Било е през 90-те години. Обичам сцената, песента, публиката и обменът на енергия.“

Глория и внучката й Галина позират празнично пред НДК / ВИЖ

В момента любимката на няколко поколения фенове разработва онлайн магазин и модернизира сайта си. Споделя, че не допуска в обкръжението си да има пиявици и може категорично да казва „Не“.

Реклама

1 коментар към “Глория: Не обичам да мрънкам и да се оплаквам”

  • Таня каза:

    А най-много обичаш да се хвалиш. Втълпявай си, че си позитивна, успяла, оригинална, адаптивна и т.н., но фактите говорят съвсем друго – нямаш хитове, самичка си от 100 години, заобиколена си от лицемери. Фалшива жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!