Глория и Симона Загорова решени на кардинална промяна

Глория и Симона Загорова са решени да направят много важна промяна в живота си. Гласовитите майка и дъщеря разкриват, че занапред планират още много музика, както обмислят и да живеят някъде извън България. Но успокояват почитателите си, че ако това се случи, ще бъдат наблизо.

“Много дължим на България, на нашата публика, но не е лошо човек да пробва и другаде“ – категорични са те.

Глория изгради изключително успешна кариера, като заложи на свой собствен стил и безкомпромисна работа.

“Каквото и да се случва в моя живот, в главата ми винаги звучи музика. Аз съм си с този талант. Чуваш ли нещо, което е в главата ти, то трябва да излезе“ – откровена е тя във “Вечерта на Ку-Ку Бенд“.

Певицата подчерта, че предпочита да създава авторска музика, а като свой пропуск до момента отбелязва липсата на повече дуети. Публиката харесва колаборации и обичаната попфолк звезда е категорична, че ще навакса с такива проекти.

“Никога не мисля песните си от комерсиална гледна точка. Решила съм след време да заложа на концертната дейност и искам да създам репертоар, подходящ за този формат музикални срещи с публиката“ – разказва тя.

Глория е откровена, че със своя сериозен опит се надява да е дала добър пример на дъщеря си Симона Загорова, защото пътят на артиста е труден и отговорен.

“Всичко е свързано с много труд и подготовка“ –  признава примата на попфолка.

Реклама

9 коментара към “Глория и Симона Загорова решени на кардинална промяна”

 • Хели каза:

  Отива при спонсора от Гърция цяло лято беше при него докато не я изрита

 • Чичи каза:

  Звездата на Галина отдавна залезе, а тази на Симона така и не изгря. С посредствени песни и позьорско поведение няма как да е другояче. Скучни и страхливи жени.

 • sangelov каза:

  мега сте зле, как не ви е срам така да говорите за една доказала се жена..:) грозно е!

 • Обективен каза:

  От този жанр само Глория остана стойностна, класна и безкомпромисна. За разлика от нейните колежки , които тръгнаха с нея, само Глория е още в музикалните среди и то в топ 10.
  А за младите певици няма какво да говорим- не могат да я стигнат никога с тази пошлост която предлгат

  • Глория е единствена каза:

   Напълно съм съгласна с този коментар. Глория е единствената певица, която никога няма да си позволи да изпее някаква простотия и да се държи вулгарно. Всички останали малко или много залитнаха по модерната вълна и загубиха доста от по-възрастните си почитатели. Щом държат да ги слушат само пубертетите, нека да продължават с тъпите песни. Единствено Глория е на ниво все още. Тя си има собствен стил и никога няма да направи подобна песен само, за да има хит за 1 месец. Тя е класа! Недостижима! Колежките й ако имаха малко мозък, щяха да взимат пример от нея, а не от новите тийн идоли в Пайнер, ня които всички почнаха да подражават, за да са актуални.

 • Amstelss каза:

  Много има да се учат от Глория младите й колежки! Изпростя народа масово, но най-вече младежта.
  Да е жива и здрава и още дълги години да прави качествена музика, за да има някаква стойност и в поп-фолка.

 • Meridian ms каза:

  Надменна , с отвратително поведение. Комплексите й, че е отраснала в циганската махала, че е трактористка по образование, че е позорно захвърлена от Георги Илиев – знаем ги. Помни коя си Галя, преди да се надуваш като паун, защото и под пауновата опашка се крие кокоша трътка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!