Глория и Симона Загорова на удивително пътешествие / ВИЖ

Гласовитите майка и дъщеря се потопиха в красотата на древния свят

Глория и Симона Загорова си подариха удивително пътешествие. Фолк звездата, която освен да прави стойностни песни, умее и да се наслаждава на всеки миг от живота, обича да пътува и да открива непознати светове.

“Пея, пътувам, мечтая“ – споделя тя пред феновете си в социалната мрежа и публикува фотоси от най-новата дестинация, която е избрала.

Глория и дъщеря й Симона Загорова този път стъпиха в пустинята Сахара. Те преживяха 10-на незабравими дни в Египет, а феновете успяха да проследят обиколката им в Африка чрез красивите снимки, публикувани гласовитите майка и дъщеря.

Певиците се впуснаха в приключението, което ги срещна с древна култура и обичаи. Край Гиза те видяха трите големи пирамиди – Хеопсовата, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин, които се явяват най-стария и единствен запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят.

Разходка с корабче по Нил и посещение на столицата Кайро също бяха част от екскурзията на Глория и Симона.

8 коментара към “Глория и Симона Загорова на удивително пътешествие / ВИЖ”

 • Ж.Б. каза:

  Великолепни сте момичета. Само напред и само нагоре!
  Искрено ваша: Живка Баджакова

 • Много благодаря каза:

  Вземете си намерете мъже, че прличате на разгонени вещици

 • Обективен каза:

  „Много благодаря“ те мъже лесно могат да си намерят, със сигурност има опашка, въпросът е колко от тия мъже ще са достойни за такива жени.

 • Много благодаря каза:

  Вие нещо сте се бъгнали напълно. Искам да попитам Бонка и обективен дали биха лично за себе си избрали да са кукувици

 • Марин каза:

  Мони (Симона), моля те не прави тези муцуни (кататоничен ступор) хубава си доста и няма смисъл от тях, на снимките където се усмихваш и наслаждаваш естествено си много по-красива, не се заяждам, просто споделям 🙂
  От снимките личи, че сте си изкарали добре и да се надяваме заредили с нови сили и хъс за работа, за да очакваме новите Ви проекти скоро 🙂
  Успех 🙂

 • Ivo каза:

  Tези двете нормални ли са? Да слагаш слънчеви очила на Сфинкса и да правиш мужунки пред пирамидите – какво неуважаени, каква простотия, каква липса на култура и възпитание! Глория много ми падна в очите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!