Глория и Симона Загорова дадоха личен пример по време на кризата

Глория и Симона Загорова дадоха личен пример с благотворителна инициатива по време на пандемията от коронавирус.

Гласовитите майка и дъщеря решиха днес да дарят храни на нуждаещи се хора. Двете призоваха и последователите си в социалната мрежа да се включат ка.

„Нашата лична инициатива днес беше да помогнем с хранителни продукти и лекарства от първа необходимост на дом за възрастни хора в гр.София.
Направете го и вие“ – споделиха те в мрежата.

Под публикуваните снимки почитателите им не скриха възхищението си от хуманния жест.

Ето как Глория пее и тренира в дните на изолация / ВИДЕО

Реклама

3 коментара към “Глория и Симона Загорова дадоха личен пример по време на кризата”

  • Таня каза:

    Не си първата, която прави добро на някого, но явно ти е за първи път и искаш да ни се похвалиш. Цинично е да използваш доброто си дело, за да ти мине номера, че си повече човек от останалите. Типично циганска постъпка.

  • Анонимен каза:

    Аз съм Станко Станков и съм педераст. Търся си мъж за тази вечер, да ме напълни с любов. Намерете ме във Фейсбук.

  • Рико каза:

    Когато един човек реши да направи добро било то до помогне със храна или финасово по някакъв начин на хора във нужда никога не трябва да парадира с това а да го направи колкото се може по дискретно и да не се парадира по никакъв начин с това на кому е нужна тази показност на тези две жени това ли е техният личен пример веднага да се заснеме и увекочи този момен със снимки качени в различни сайтове под предтекст че дават личен пример много тъжо и жалко ми изглежда тази тяхна показност от страни разбирам хората трябва да си помагаме и подкрепяме във трудни времена и моменти но това е прекалено хората са казали направи добро но без да вдигаш много шум дори ако може помогни възможно най тойно а тук какво виждаме това не е личен пример от тяхна страна а една голяма и ненужна никому показност от тяхна страна .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!