Глория изуми с перфектно тяло по бански / ВИЖ

Глория не крие, че за нея любовта е водещо чувство, както в творчеството й, така и в личен план. Влюбена в живота, в музиката, в красотата на природата, в лятото, в любимия, тя многократно е провокирала почитателите си с красиви песни, посветени на това чувство. Достатъчно е да припомним “Любовен дъжд“, “Прави любов, а не война“, “Влюбена в живота“, както и актуалната й балада “Любовта настоява“. За снимките на видеоклипа на тази мелодия, Глория избра Париж, наричан “Градът на любовта“.

Любовта към морето, слънцето и красивите плажове и тази година отведе Глория в Гърция. Певицата зарадва почитателите си с поредица от фотоси по бански, на които се вижда, че звездата има тяло на богиня.

“Красота и стил“, “Тяло на богиня“ и “Само може да ти завиждат 20-годишните“, бяха част от положителните коментари под снимките на изпълнителката в Instagram.

Самата Глория също не пропусна да се включи в дискусията, което още повече разгорещи страстите.

“Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да правим, някой, когото да обичаме и нещо, на което да се надяваме…” -отбеляза тя.

Перфектната си фигура Глория дължи на своя характер и хъс да показва най-доброто от себе си. Съчетанието на спорт и правилен хранителен режим е тайната на успеха.

Миналото лято певицата откри нова страст – падъл борд сърф и истински се влюби в този спорт. Свежи плодове, зеленчуци и морски дарове редовно присъстват в менюто й.

3 коментара към “Глория изуми с перфектно тяло по бански / ВИЖ”

  • Обективен каза:

    Тази и до ден днешен ги слага всички други в малкия си джоб…Евала !

  • Албена Вулева каза:

    Дъртачката не спря да се гологъзи. Как не я е срам, възрастна жена…

  • Халтура каза:

    Албена Вулева, няма от какво да я е срам Глория. Изглежда по добре от 25 годишните и колежки. Изяж се от яд , ама е така

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!