Глория записва песни за нов албум

Глория се е посветила на музиката и работният й календар е изпълнен с концерти и клубни участия. Специален за нея ще остане бляскавият спектакъл в Бургас на 28 март в Културния дом на нефтохимика.

Звездата сподели пред Планета ТВ, че не е пяла на голяма концертна сцена в морския град близо 8 години и определено си е личало, че хората са зажаднели за нейните песни.

Публиката в препълнената зала пя повече от 2 часа и половина заедно с Глория и Симона Загорова. Особено емоционални бяха моментите, в които звучаха акапелно най-големите хитове на Примата – “Радост-тревога”, “Ангел с дяволска душа”, “Откраднат миг”, “За тебе, майко” и др.

Кулминацията на вечерта бяха петте биса и нестихващите аплодисменти на публиката, която не искаше да се раздели със своите любими изпълнителки.
Глория не пропусна да сподели как се чувства от тази емоционална среща.

“Уникални моменти имах през последните два дни! Правите ме безкрайно щастлива, приятели! Бургас, благодарим за емоцията и незабравимите мигове, които преживяхме заедно в НХК! Благодаря, на Симона Загорова, балет “Fame”, Етноритъм и целият ни екип за всеотдайната работа! Всяко усилие винаги си е струвало! А ние успешно вървим напред заедно 25 години, защото го правим със сърце! Поклон пред Нейно Величество Публиката!” – написа тя в социалната мрежа.

Броени дни остават до още един дългоочакван голям концерт на Глория и Симона Загорова. На 21 април те ще пеят във Фестивален и конгресен център във Варна.

Успоредно с професионалните си ангажименти, изпълнителката на “На по-добрите стрелци” работи по нови музикални проекти, който ще намерят място в предстоящия й албум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!