Глория възроди емблематичен хит / ЧУЙ

Глория направи нова версия на един от емблематичните си хитове от края на 90-те – „Скъпи, купи ми нещо“.

Новото музикално бижу на Глория вече е факт

Ретро парчето вече звучи в осъвременен вариант, а вместо Илия Загоров, дуетен партньор на звездата е рапърът Устата.

Авторското парче е дело на певицата, а по новия аранжимент работи Калин Димитров.

Феновете на примата на попфолка са във възторг от новия прочит на популярното парче и са категорични, че ще го слушат с огромен интерес.

12 коментара към “Глория възроди емблематичен хит / ЧУЙ”

 • Мишо каза:

  Глория се изложи напълно с това оформление на диска. Вътре няма книжка със снимки и послания, нито дава календара за 2020 като подарък ако се поръча от скапания й сайт. Ебахти стиснатата жена. По аматьорско фиаско не съм очаквал. Повече никога няма да я подкрепя нито да й купувам дисковете нито да й ходя на редките участия. Заеби, и тоя кавър е меко казано обиден за Илия Загоров, който написа всичките й хитове. Другите песни, дето не са от него са еднодневки. Можеше да презапише стара песен и да я изпее с дъщеря си, а не с тоя циркаджия. Ако е държала толкова много на дует е могла да покани Преслава, Тони Дачева и куп други готини певици. Абе, много се изложи мила, направо си Дарик тоя диск както котките си рият изпражненията след „усилието“ , защото това „усилие“ е същото като твоето.

 • Фани Георгиева каза:

  От горе-описаното стигам до извода,че Глория наистина е много успяла певица и жена. Когато на някой не му харесва нещо да го подминава,а не да обижда. Да се каже,че Илия Загоров е написал всичките и хитове е меко казано смешно.Той е участвал в създаването на музика и е бил съпричастен,но не е бил главния генератор. Новият вариант е станал страхотен на песента. Оформлението на диска на мен много ми харесва. Единствената ми критика е,че има много малко нови песни. Можеше да бъде двоен албум – единият да събере старите песни и друг диск,който да бъде изцяло с нови песни. Така щеше да бъде по-добре. Успех на Глория и да не обръща внимание на завистта. Да дерзае напред ! 🙂

 • Мишо каза:

  Абе, Фани, ти си много тъпа. Напомняш ми на зубрачите в даскало, дето повтарят един абзац няколко пъти с цел да заблудят, че са разбрали урока, а в реалност не знаят за какво става на въпрос. Можеш да се смееш колкото си щеш и на воля, но първо се посмей на тъпия си коментар- отговор, дето му липсва изложение. Може всеки да обижда без да отминава, защото правилата на сайта тук го позволяват, а също и извън него не е против закона. Искам да те питам кое ти хареса в албума, умрелите три снимки, дето вече е заприличала на Питбул? Може да я включат в предаването pitbulls and parolees. Вече е хванала поредната мутра та тамън ще се навържат нещата. Пък нали е много важна все и държи да изпъкне, затова предлагам да й се купи каишка usb, за да като се разхожда да светка и да е винаги шармантна както самата Глория би се изразила.

 • Мая Манолова каза:

  Устата нарича в песента Глория “милф” и “лъскава чанта”, добре ли чух или само на мен ми прави впечатление?

 • Мишо каза:

  Питайте Фани, тя ще има превъзходно научно, поетично и възвишено обяснение.

 • Фани Георгиева каза:

  Първо да ви кажа,че никой от вас не ме познава ,за да ме обижда и да говори глупости. Начина ви на изразяване говори само по себе си за ниската ви култура. Да харесва ми обложката на Глория. Изпипана до последния детайл.И нямам намерение да се обяснявам. Истинските ценители знаят за какво става дума,а чрез интернет е лесно да се обижда и да се напада.На думи всеки е добър. Изпадам в някакъв потрес колко злобен и завистлив народ има на тази земя. Бъди щастлива Глория ! Имам и книгата ти и албума и за мен винаги ще си номер 1 . А хората нека си говорят.. някои само това могат.

 • Мишо каза:

  Аз също имам книгата и албума, госпожо непозната и многострадална Геновева. Да, чрез интернет е по-удобно, защото си вкъщи на топло и уютно. Не е необходимо да мръзнеш навън и да си уговаряш срещи, за да кажеш на тази какво мислиш за тъпите й снимки. Културата на човек се изразява и в това да можеш да изкажеш мнение, ама ти пак нещо си се объркала с понятията. Вече си се обяснила и даваш на късо, та за това не ти изнася да се „доизказваш“. Всъщност, се надявам потресът ти да е бил много силен, за да престанеш да ми опонираш и губиш времето. Номер едно е, защото Жоро Илиев й е оставил пари и има хубав дом. Затова е номер едно. Само така сега си позволява да се прави на интересна и важна. Иначе щеше да се озове на същото равнище като много нейни ретро колежки…

  • . каза:

   Мишо го карат колега не го мисли или по-скоро Не, затова е толкова злобен!

 • Мишо каза:

  Абе, вие сте пълни позьори. За Мишо Шамара ли ме взехте? Слави и точката нека закрият представлението. То по голяма трагикомедия от вас не е виждал света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!