„Гласът на България“ стартира с разтърсващи лични истории

Новият сезон на „Гласът на България“ стартира с оригинални музикални изпълнения, емоционални лични истории и обещание за истинска битка между треньорите.

В първия епизод от кастингите на тъмно на 23 февруари зрителите ще се запознаят с емоционалните истории и гласовите възможности на млади таланти, готови на всичко, за да заслужат своето място в надпреварата за голямата награда от 50 000 лева и титлата „глас на България“.

Сред участниците ще бъде футболист от младежкия отбор на „Манчестър Юнайтед“, който избира сцената на „Гласът на България“ пред възможността за изява в английското издание на най-успешното музикално шоу. Изключителният талант на младо момиче от религиозно семейство ще блесне с изпълнение на световна класика и с оригинална интерпретация на популярен попфолк хит.

Дали тази неочаквана комбинация ще впечатли взискателните треньори и ще се обърне ли някои от тях, ще разберем в неделя вечер от 20.00 часа по bTV.

Повдигат завесата около новото издание на „Гласът на България“

Сред първите избрани да са качат на сцената има както добре подготвени професионални музиканти, така и напълно начинаещи певци, които се надяват да започнат кариерата си с участие в „Гласът на България“.

Дъщерята на известна модна диктаторка, певица от Македония, подгрявала концерт на легендарните „Whitesnake“ в Скопие и млад баща, който се бори за възможност да живее със семейството си в България, са сред талантите, които ще се състезават за място в отборите.

Още в първия епизод Михаела Филева и Камелия ще хвърлят ръкавица към Михаела Филева и Камелия с обещанието, че короната в 7 сезон на шоуто най-после да бъде спечелена от жена.

По време на първия етап от предаването – кастингите на тъмно, едно от най-силните оръжия в битката между треньорите отново ще бъдат допълнителните блок бутони. Всеки от тях ще има право да блокира колегите си само по един път, като така ще го лиши от възможността да спечели желан участник за отбора си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!