„Гласът на България“ обяви кастинг за новия сезон

Кастинг за нови таланти стартира в разгара на музикалното шоу

„Гласът на България“ обяви кастинг за новия сезон. Вокалните двубои в петия сезон приключиха в неделя вечер и треньори, и участници са в трескава подготовка за следващия етап от състезанието – „супер битките“.

В разгара на музикалното шоу за най-добрия глас на България за 2018 г. екипът обяви началото на кастингите за следващия сезон. Всеки, който иска да покаже музикалния си талант на голямата сцена, вече може да се запише за участие на glasat.btv.bg. Така може и получи шанса да се изяви пред четиримата треньори във формата.

В неделя вечер на сцената се качиха последните 12 участници. Те се състезаваха за място в най-безмилостния етап на шоуто – „супер битките”. Трио „Тринити” буквално отвяха конкурентката си Нели Гергова по време на изпълнението на песента на Джъстин Тимбърлейк „Mirror”. Соло певицата не успя да изпълни заканата си да превърне триото в беквокалистки. Тя  напусна шоуто без да бъде открадната.

По-философски прие загубата дъщерята на големия актьор Коста Цонев – Теодора. Тя също отпадна от състезанието. Треньорката й Камелия предпочете да продължи напред с Мерлина Маринова.

Вокалните двубои приключиха със сълзите на Поли Генова. Певицата беше изправена пред сложна дилема – да избере коя от двете рускини в отбора й да продължи напред – Анастасия Белявская или Анна Халембакова. Според очакванията на треньори и фенове сблъсъкът между рускините беше титаничен. В крайна сметка Поли заложи на емоциите си от кастингите на тъмно и избра Анастасия. Тя беше категорична, че й дава втори шанс да покаже какво може.

Иван Лечев, Поли Генова, Графа и Камелия избраха най-силните участници в отборите си, с които да продължат напред, за да се борят за короната на победителя. Всеки от тях се възползва от възможността да открадне по двама таланти от конкурентите си и да ги прибави към общо 8-те участници, с които продължава към следващия, още по-напрегнат етап от състезанието.

В следващия етап на шоуто борбата между 32-та участници ще бъде безмилостна. Само най-добрите четирима от всеки отбор ще стигнат до концертите на живо, които започват на 20 май. В „супер битките“ участниците на всеки треньор ще бъдат разделени на две групи от по четирима. Всеки ще се бори индивидуално срещу другите. Най-добре представилите се двама ще продължат напред към финалите. Другите двама ще отпаднат завинаги от състезанието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!