Гери-Никол с нов проект тази есен

Гери-Никол, която е най-горещата БГ звезда в момента, разкри в телевизионен ефир, че славата не я е променила, а и отношението на нейните съученици и учители е същото, каквото е било и преди да стане популярна.

„Чувствам се по абсолютно същия начин, единствената разлика е, че съм с една година по-голяма вече –  не не съм в 10-и, а вече в 11-и клас. Нищо не е променено в мен, аз съм абсолютно същия човек. Отношението на учителите към мен е абсолютно същото, както винаги прекрасно и на мен много ми харесва това, че няма деление на учениците. Всички са настроени към мен по много хубав начин. Всичко е перфектно“ – казва тя пред COOL…T.

Младата звезда си дава сметка, че очакванията към нея са големи, феновете ще се надяват следващото парче да бъде още по-голям хит.

„В момента отговорностите са много по-големи и очакванията от мен са много големи, защото за мен това е голяма крачка и парчето стана летния хит, за което нямам думи да опиша вътрешното ми вълнение. Сега имам отговорността да не разочаровам никого, а напротив с второто ми парче да покажа себе си отново, но малко по-различна. Естествено аз обичам да се променям, обичам разнообразието.

Сензацията на лятото ще зарадва феновете си с второто си парче през октомври или ноември.

„Готова съм да работя много. За второто парче не мога да издам много, освен че ще е солов проект. Надявам се да видят някаква по-различна страна от мен. Искам да е изненада и се надявам много да се хареса на хората“ – сподели тя.

Гери-Никол даде недвусмислен отговор на въпроса дали са гаджета с Криско, с което парира всички спекулации по темата.  „Не, твърдо не! Той ми е много добър приятел. Такова нещо – не, абсурд!“- заяви тя и разкри, че в момента няма момче до себе си. „Казвам го, защото съм искрена – нямам човек до мен все още“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!