Гери-Никол превърна Марги Хранова в победител в „Като две капки вода“

Следващият епизод на „Като две капки вода“ е на 7 май от 20:00 ч. по NOVA

Гери-Никол превърна Марги Хранова в победител в деветия лайв на „Като две капки вода“. Най-гледаният сезон на култовото шоу “ продължава своя триумф в телевизионния ефир.

„Тази вечер ще бъде изключително трудна за оценяване. Не знам какво ще правим!“, с тези думи най-критичният член на журито Димитър Ковачев-Фънки, обобщи силното представяне на участниците в култовото шоу за преобразявания.

Специален гост на журито беше Йорданка Христова. Тя имаше удоволствието да връчи награда на своята приятелка и колега – Марги Хранова. Образът на младата певица се оказа предизвикателство, но и възможност Марги да покаже своя талант в преобразяването. Това й донесе подкрепа на жури, зрители и участници.

Самата Гери-Никол получи изненадваща прегръдка от Фънки. Той беше истински впечатлен от старанието й за наподобяване на Аксел Роуз и дори я нарече „герой“.

Култовото изпълнение на Бруно Марс по време на Супербол, в което десетки хора на далечно разстояние се обръщат към своите близки, беше в основата на преобразяването на Славин. „Посвещавам тази песен на моето семейство и всички хора, които искат да кажат нещо на тези, които обичат“, сподели вокалът, който получи и бурни овации от публиката.

Константин умело се преобрази в Лучано Павароти, изправяйки на крака залата. Певецът дори получи шеговит въпрос от водещите дали новата добра комбинация на българската сцена няма да бъде между поп-фолк музиката и операта. Въпреки че журито не даде висока оценка на изпълнението на Софи Маринова като 100 Кила, рапърът я подкрепи с огромен букет и ентусиазъм.

Следващият епизод на уникалното шоу за преобразявания „Като две капки вода“ е на 7 май в ефира на NOVA, когато участниците ще се изправят пред нови образи и предизвикателства. Софи Маринова ще се превърне в латино дивата Дженифър Лопес.  Златка Райкова ще бъде неповторимата София Лорен. Иван Юруков ще влезе в образа на Шарл Азнавур. Боби Захариев представи големия Емил Димитров. Гери-Никол ще трябва да даде най-доброто от вокалния си потенциал за певицата Адел. Славин ще бъде Джъстин Тимбърлейк. Константин ще се отправи към българската естрада със Силвия Кацарова. Маргарита Хранова на свой ред ще опита образа на тенора Лучано Павароти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!