Гери-Никол, Константин, Славин и Иван в надпревара за първото място - Signal.bg

Гери-Никол, Константин, Славин и Иван в надпревара за първото място

Четирите звезди ще се впуснат в артистична надпревара за първото място в „Като две капки вода“

Талант и артистизъм щурмуваха полуфинала в шести сезон на шоуто

Гери-Никол, Константин, Славин и Иван Юруков  продължават в Големия финал на „Като две капки вода“. След оспорвана битка за четвъртото място станаха ясни финалистите в шоуто. Звездите ще продължат към големия финал на 28 май, когато ще се надпреварват за сърцата на публиката и наградата – чисто нов лек автомобил. Журито ще може да въздъхне спокойно, тъй като оценките ще бъдат единствено в ръцете на зрителите.

По време на запомнящия се лайв Константин се преобрази в балканското величие Горан Брегович, придружен от оркестъра с десетки награди – Виво Монтана.

Марги Хранова получи няколко урока от Алфредо Торес, за да покаже умения в ламбадата с образа на Камео.

“Това е най-хубавият вариант на тази песен!“, заяви рок певицата Милена, която поздрави Златка Райкова за автентичния образ.

Иван Юруков изправи публиката на крака, преобразявайки се едновременно в образите на Youssou N’dour и Neneh Cherry с помощта на холограма.

Изпълнението се оказа решаващо в съревнованието със Софи Маринова за четвъртото място в шоуто. “Това е една от най-трудните песни от началото на сезона.

Това парче почти не може да се изпее на живо, но ти направи абсолютно невъзможното“, категорично заяви Хилда след превъплъщението на Славин Славчев в The Weeknd.

Малко по-късно Гери-Никол покани водещите да участват в следващото й видео и допълни: “Радвам се, че участвах в това шоу, което ме обогати по всевъзможни начини.“

Специалният гост на журито – актьорът Виктор Калев призна, че Софи Маринова е любимият му образ за имитация, защото е “цветна, интересна и притежава чиста душа“.

Борислав Захариев и балета пресъздадоха видео на Джейсън Деруло, зашеметявайки журито с майсторски умения.

За дългоочаквания 13-лайв и финал на шоуто четиримата финалисти избраха парчета, с които да се отличат повече от всякога.

Константин ще заложи на големия Васил Найденов. Славин избра Иън Гилън от Deep Purple. Иван ще бъде Джон Ленън и ще запее заедно с The Beatles песента Help. Гери-Никол ще се преобрази в една от любимите си изпълнителки – Риана.

Не по-малко интересни ще бъдат образите на другите звезди, които по традиция ще запеят в дует. Големите певици Марги Хранова и Софи Маринова ще се превъплътят в други величия – Уитни Хюстън и Дженифър Хъдсън. Боби и Златка ще бъдат вечните Каризма и ще покажат какво означава химия на сцената с песента “Минаваш през мен“.

Големият финал на “Като две капки вода“ е на 28 май от 20.00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!