Гери-Никол в кожата на певица, която я вдъхновява

Гери-Никол ще влезе в кожата на първата жена-рапър, номер едно в класацията на Билборд, в следващото издание на шоуто „Като две капки вода“.

„След първия ми мъжки образ в предаването, в следващия лайв Бутона на късмета избра да изпълнявам песен на Cardi B“. С вълнение отбелязва звездата и признава, че Cardi B. е един от изпълнителите, които я вдъхновяват.

„Наистина се зарадвах, че тя ми се падна като моя следваща задача. Но това не означава,че ще ми бъде лесно, напротив. Моят и нейният тембър са доста различни. Тя е от Бронкс и акцента, с който говори и пее е специфичен, също така има лек говорен дефект“ – признава певицата, която работи по автентичните акцент и звучене.

Марги Хранова ще даде съвети на Софи Маринова за преобразяването й в естрадна певица. По време на следващия лайв Софи ще трябва да се преобрази именно в Марги, опитвайки вкуса на естрадата.

Марги Хранова пък за първи път ще се изправи пред предизвикателството на танците за образа на Дженифър Лопес. „Упражнявам се сериозно с балета, тъй като в това парче има изключително много танци“, коментира тя.

Боби ще трябва да се превърне в истински вихър с Джеймс Браун. Константин ще донесе балканското звучене с образа на Василис Карас.

Златка ще заеме едно от многото превъплъщения на Мадона. Кое ще бъде то, зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Славин ще влезе в образа на Кристина Агилера. Иван Юруков ще се превърне тийнейджъра, завладял сърцата в България и по цял свят – Кристиан Костов.

Не пропускайте шоуто в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

1 коментар към “Гери-Никол в кожата на певица, която я вдъхновява”

  • Павката каза:

    Интересен е този сезон на Капките. Силни участници, всички пеят добре и образите, които пресъздават са доста сполучливи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!