Гери-Никол: Аз създадох новата вълна в България

За наградите на БГ Радио певицата заявява: Всичко там е нагласено!

Гери-Никол успя да се превърне в една от най-големите звезди на българската музикална сцена. Неподражаемият й стил я изстреля бързо на върха на всички класации. Песните й са с милиони гледания, а с актуалния си сингъл „Над закона“ отново провокира вниманието на всички.

Младата звезда разказва какво визира с текста и името на проекта и дали се обявява „над закона“. „Не само се обявявам, аз съм над закона в музикалния бизнес. Това е така, защото не принадлежа към никоя псевдо музикална компания, с която трябва да се съобразявам и от там да ми се налага определен стереотип и виждане за презентация на моята музика. Аз избирам как и кога да представям музиката си пред обществото, как да изглежда клипът, виизите, всичко зависи изцяло от мен и от моя екип. Аз създадох новата вълна в България, с която млади артисти презентират творчеството си и го представят в собствени канали в Youtube, без да се съобразяват с други лейбъли, които им налагат ограничения и не им позволяват да се развиват“ – обяснява тя в интервю за „Шоу“.

Определя себе си като „хулиганка, калпазанка“, както пее в песента и подчертава: „Да, аз съм хулиганка и калпазанка, както в професионалната сфера, така и в личния живот. Не само аз се определям като такава, а и хората, които ме познават, казват същото“.

Напоследък стана много модерно в текстовете на младите изпълнители да се включват наркотиците.  Тя самата признава, че не е пробвала забранени вещества.

„Всеки пее за това, което иска. Колегите ми пеят как ще се употребяват въпросните вещества, а аз пея как хората ще танцуват без тях, защото моята музика е толкова заразителна, че ги кара да танцуват, да скачат, да са горе постоянно. С „Кока” може да се визира и „кока-кола”, в която се съдържа кофеин. Моите думи винаги са двусмислени и всеки може да прецени какво и как да приеме, и с какво значение. Да, младите прибягват все повече до забранените вещества – факт, но всеки сам решава за себе си, кое е добре за него и как да постъпи. Аз самата не съм пробвала“ – казва певицата.

Гери-Никол опроверга и клюките из жълти издания за интимни отношения с попфолк певеца Константин, с когото показаха близки отношения покрай шоуто „Като две капки вода“.

„Отпреди това сме семейни приятели, а по време на формата се сближихме повече. До всеки мъж, до който застана, има спекулации, че между нас има нещо повече от приятелство. Но не е така. С Константин сме единствено близки приятели, всичко друго са измислици на жълтата преса“ – казва хитовата певица.

Меломаните забелязаха, че за поредна година Гери-Никол не присъства нито в номинациите, нито на наградите на БГ Радио. По какъв критерий се определят номинираните и съответно печелившите, тя коментира така: „Може би не съм за България, това сигурно е причината. Всичко там е нагласено. Каквото имах, казах в социалните мрежи и много мои колеги ме подкрепиха. Няма какво повече да коментирам“.

ВИЖ/ Гери-Никол – Над закона

Реклама
neustoima

3 коментара към “Гери-Никол: Аз създадох новата вълна в България”

  • Истината каза:

    Ти създаде пошлостта и простотията в Българската музика. Такива отрепки като теб трябва да се забранят. Некадърниците, които не могат с талант пробиват по твоя начин с курварлък.

  • За малко тук каза:

    Хахаха….така си мисли Тя!
    Само изтъква се и пак се слага да е център на внимание.Бързо залязваша 🌟 звезда -еднодневка!
    Айде, ходи си на плажа във Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!