Гергана разкри какви са увлеченията й по време на изолацията

Гергана разкри, че спазва стриктно карантината, а най-трудно й е да не вижда семейството си. Още в началото на извънредната ситуация тя призова последователите си в социалната мрежа да бъдат разумни.

“Избрах да остана вкъщи. Направете го и вие, нека бъдем разумни! Времето прекарано у дома може да бъде използвано за нещо добро” – написа изпълнителката.

Фолк звездата е посветила дните на социална дистанция на хубави книги и тренировки вкъщи. В момента препрочита “Сблъсъкът на цивилизацията” от Самюъл Хънтингтън и я препоръчва горещо като смята, че трябва да е настолна книга във всеки дом.

Друг любим автор на певицата е Кърт Вонегът, а последната негова творба, която е прочела, е “Кланица 5”.

Гергана не прекъсва връзката си с почитателите и често си говори с тях в социалните мрежи. Искрено се надява, скоро да ги зарадва с нова песен.

Реклама

3 коментара към “Гергана разкри какви са увлеченията й по време на изолацията”

 • Виждал съм това каза:

  Оооо…Гетото се е изолирана още от 2009г , след като толкова години Нито хит, нито албум пусна.
  Пълна изолация от Музикалната сцена и светският живот!
  Появи се бързо, но я изгубихме малко, по-малко

 • Николай каза:

  Гергана е стахотна, трябва да е по-активна в музиката, хората си я искат. Но не знам какво и е, след гафа с песента “Твойте думи“, сякаш се загуби тотално и няма хъс за работа. Но песните и са си класика. Гери, работи имаш още какво да покажеш.

 • Тя милата отдавна е изпаднала във вечна изолация къде беше а сега къде е а можеше да бъде сред топ имената във поп фолка но уви изпадна във вечна изолация и край сама се закопа милата ми Гергана жалко за таланта ти пропиля го за бог да прости .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!