Георги Милчев-Годжи проговори за тежкия инцидент

Георги Милчев-Годжи  разкри как е счупил крака си

Георги Милчев-Годжи все още ходи с бастун заради претърпения инцидент миналата година. Басистът на „Ку-Ку Бенд” за първи път проговори за счупването на крака си.  Заради нелепата случайност – стъпка накриво, той счупи левия си крак и дълго време отсъстваше от „Шоуто на Слави“.

„Бях тръгнал за Враца да купувам подарък за рождения ден на един приятел.  Искаше биволско мляко с шафран и мед. Спирам с колата, слизам. Беше студено, минус 2 градуса. Тръгвам със силна крачка и една малка локвичка… Аз се спънах, падна ми крака, застопори се и ме се обърна тялото. Първите 30 секунди нямаше никакви усещания за болка. В момента, в който мръднах, разбрах, че нещата са много зле. Трябваше да кажа на жена ми, която тогава беше бременна в седмия месец. Обадих се и й казах: „Наде, мисля, че малко си навехнах крака и ще закъснея”. А то ме боли…” – обясни музикантът.

Георги Милчев-Годжи потърсил колегата си Евгени Димитров, който веднага се отзовал и му помогнал. „Двамата с Емо дойдоха, вдигнаха ме с една линейка. Едни хора от Русе също ми помогнаха. И отидохме в ИСУЛ. Лекарката реши, че трябва да се оперирам и тръгнахме за Плевен” – сподели още той.

Милчев все още не се е възстановил напълно и накуцва, стана ясно по време на специалното интервю с него в „Шоуто на Слави“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!