Галин: Хвърлих доста нерви в работата си, за да успея - Signal.bg

Галин: Хвърлих доста нерви в работата си, за да успея

Истински фурор предизвика концертът на Галин във Великобритания през изминалия уикенд. Популярният изпълнител гостува на българите в Лондон и определено успя да ги зарази с положителна енергия и много празнично настроение.

Всичко това бе гарнирано от много хитове, сред които и актуалният сингъл на Галин – Texas Place. Парчето вече е сред водещите заглавия в клубовете у нас и определено интереса към него е огромен. Само за две седмици видеоклипът събра близо 2,5 милиона преглеждания в PlanetaOfficial в YouTube, съобщават от Планета ТВ.

В интервю за столичен всекидневник Галин разкрива, че успехът за него е нещо, което не е дошло даром, а се дължи на упорит труд през годините и определени лишения:

“Лиших се от свободното си време. Хвърлих доста нерви в работата си, за да успея. В началото на кариерата ми беше трудно да се справям… Радвам се, че днес имам почитатели и хора, които оценяват работата ми. Мога да кажа, че през последните години съм доста по-отговорен към посланията в текстовете, тъй като много хора слушат музиката ми“ – казва той.

Галин споделя още, че музиката е негов спътник в живота още от детските му години, които са едни от най-щастливите за него: “Четвърто поколение музиканти сме. Всички съзнателни детски години ги свързвам с музика, хубави времена.“

В ученическите си години е изживял първата си голяма любов, а днес все още очаква “единствената“: “Абсолютно вярвам в любовта. Но засега още чакам истинската. Сам съм, добре ми е така, нямам нужда от сериозна връзка“, казва още Галин.

Изпълнителят е изцяло отдаден на музиката и своята публика, а следващите срещи с него са на 5 април в Търговище и на 6-ти – в Пловдив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!