Галин става продуцент, обяви името на първия си изпълнител

Галин, който наскоро се нанесе в новия си модерен дом, споделя как се чувства в него. За първи път попфолк певецът приема телевизионен екип в жилището си и показва как е подредил дома си.

Той признава, че отдавана е искал да смени квартирите и да се установи на свое място, но не е имал финансова възможност. Сега е удовлетворен от постигнатото, макар че все още изплаща заема за голямата си придобивка. Категоричен е, че все още не мисли за семейство и не е намерил специалната жена.

„Още имам нужда да си поживея – 4-5 годинки. В момента съм в такъв етап, в който искам максимално да се развия в работата ми. Започнах и да продуцирам. Искам да се развия до 30 години колкото е възможно в това, в което смятам, че съм най-добър – музиката. Композирането, писането, аранжиментите, текстовете и всичко останало да мога да го правя вече и за други хора, които пък всъщност да работят и за мен под някаква форма. Това ми е идеята. Искам да съм по-обезпечен и тогава чак да мисля за семейство, пък и не съм готов. Вътрешно не се чувствам готов за семейство“ – казва певецът в предаването „Мармалад“ по БТВ.

В момент, когато е на върха на славата си, без да губи време, той се впуска и в продуцирането на млади таланти. Първа в списъка е една млада изпълнителка, която направи дебюта си в парчето му “Texas Place”.

Dessita е певицата, с която всъщност аз стартирам продуцентската дейност. Ще продуцирам едно момиче“ – призна Галин.

„Чувствам се много развълнувана и е огромно удоволствие за мен да съм тук. Много се радвам, че той избра точно мен, за да продължим нататък“ – сподели тя на свой ред.

„Очаквайте съвсем скоро и нейната самостоятелна песен. Някъде към лятото, тепърва сега започваме!“ – заяви новият продуцент в българската музика.

„Сега ще ми е малко по-натоварено, защото освен за себе си, ще трябва да мисля и за още един изпълнител, чисто финансово. В България са трудни нещата. Аз съм щастлив затова, че имам спонсори, с които работим от много години. Почти за всеки един клип аз имам спонсори. С нищо не прекъсвам. Бих казал още една диня под едната мишница. Това е положението – хващаме се и влизаме яко в играта!“ – обясни още актуалният фолк певец.

Галин открито говори и за плановете си след 10 години:  „Искам да имам семейство. Искам да имам дете. Искам да имам изпълнители, които да обикалят по участия. Да не работя толкова много вечер, да ми е по-ограничено. Може би около 4 ангажимента в месеца ще ми бъдат достатъчно. Да работят тогава вече младите хора“.

Фолк идолът на 2017-а година не крие, че интересът към него от страна на момичетата става все по-голям. Той поддържа перфектната си форма с правилен хранителен режим и много фитнес тренировки. Казва, че не трябва да се прекалява и всичко трябва да е в разумни граници.

2 коментара към “Галин става продуцент, обяви името на първия си изпълнител”

  • бг каза:

    Боже тоя педал явно много клиенти има щом пари за продуциране намери. Ако ги учиш да пеят тъпо като теб или по-точно да не могат да пеят, като теб, лошо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!