Галин снима за световен бранд, лансира нови идеи

Галин, който често общува с феновете си онлайн, откровено отговаря на въпросите им, отправяни към него в социалните мрежи. Тези дни огромен интерес предизвика чат, в който попфолк певецът разкри нова доза любопитни факти за себе си.

Хитовият изпълнител издава, че като малък е играл на кеч със сестра си, както й че почти всеки неин шоколад или сладко е било изяждано от него, за което разбира се, родителите им не трябвало да разбират.

Фолк звездата признава още, че най-якото място, което е посещавал е Мексико, където преди време бе на ваканция с майка си. От споделеното става ясно, че наскоро отново е посетил далечна дестинация за снимките на рекламна фотосесия за световен моден бранд.

Край на спекулациите: Галин и Диона се разделиха

Галин не крие и какви планове има за 2021 година: “Имам много нови идеи за музика. През 2020-а имаше период, в който бях изгубил малко муза… Обаче споко, всичко ще си е точно през новата година“.

Той споделя, че е доволен от постиженията си до момента на сто процента и загатва, че има още новости, които публиката предстои да научи.

Реклама

3 коментара към “Галин снима за световен бранд, лансира нови идеи”

  • Мая каза:

    Да беше преди дни в Мексико с гейовете си гаджето Георги и озвучителя си Горан

  • Оная там изпърдяната каза:

    Най-якото място,което е посещавал Мексико, защото е отишъл да го ебът!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!