Галин се отчете: 300 хиляди/ ВИЖ

Галин с гордост обяви, че вече има 300 000 последователи в социалната мрежа Instagram и побърза да благодари на верните си фенове за доверието и подкрепата.

“Помня мигът, в който имах първите си 1000 последователи. Бях на седмото небе от щастие…, а днес сме вече 300 000! Колкото една малка държава. Може би за много други това не е кой знае какво, но за мен е наистина специално, че толкова много хора се вълнуват от това какво правя, къде съм, как съм, какво си мисля… Надявам се профилът ми Ви носи настроение, мотивация и вдъхновение. До всички, които ме следвате: Благодаря Ви! Надявам се да съм добър пример за вас. Обичам Ви!” – сподели той.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Galin🐺 (@galin_music)

С този завиден брой последователи Галин се утвърждава като лидер в Instagram сред мъжете изпълнители в музикална компания “Пайнер”. Певецът се старае всеки ден да бъде интересен, различен и провокативен с публикациите си и стори-снимките, които пуска в своя профил. Феновете на попфолка с интерес следят и посланията, които певецът им отправя. Често те са свързани с актуални събития от нашия живот, не само в сферата на музиката, спорта или здравословния начин на живот, по който звездата на телевизия “Планета” е запален.

Галин с изкушаващи кадри от ваканцията си/ ВИЖ

“Нека тези 300 000 станат тройно и четворно, заслужаваш всичко което си постигнал досега. Ти си вдъхновение за много хора, затова продължавай да ни радваш с хубавата си музика още дълги години…” – пишат някои от последователите на изпълнителя.

Оказва се, че профилът на фолк идола в Instagram – @galin.music е популярен не само в България, а има много последователи и зад граница. Една от препоръките, които те му дават, е да пише от време на време и на английски, за да не се налага те да търсят помощ, за да разберат посланията, които той изпраща със своите публикации.

Реклама

1 коментар към “Галин се отчете: 300 хиляди/ ВИЖ”

  • Мишо каза:

    Много важно че 300хил души го следват!
    Аман от хора жадни за лайкове и слава!
    Много важно че Гейлин има толкова последователи! Аман от суета и парадиране! Хората нямат пари хляб да си купят ,тръгнал да се хвали все едно това е нещо значимо и важно аман от такива!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!