Галин разкри на какво дължи перфектната си форма

Галин впечатлява феновете не само със своите музикални проекти, но и с перфектната си визия. Всяка негова снимка се радва на хиляди лайкове и многобройни коментари в социалните платформи.

Певецът е страстен почитател на фитнеса и здравословния начин на живот като не пропуска ден, в който да не тренира. Наред със заниманията в залата, се грижи също и менюто му да се основава на правилата за пълноценно хранене и балансиран прием на основни макронутриенти.

Фолк идолът разкрива, че от известно време използва и добавки, но залага само такива, които са с високо качество и доказан произход, защото здравето трябва винаги да е на първо място.

Певецът полага грижи и за своя душевен комфорт. Когато графикът му не е запълнен, обича да пътува и релаксира сред природата. Споделя, че предизвикателствата в живота не го плашат. “Във вълните на промяната, ние намираме истинската си посока“ – философства той.

Най-новият проект на Галин е поредното доказателство, че посоката ме е правилна. Само за месец след появата си, “Мамиш“ се радва на висок интерес от меломаните.

2 коментара към “Галин разкри на какво дължи перфектната си форма”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!