Галин разкри кое е най-важно за него

Галин: Благодарение на Гергана много хора разбраха за мен

Галин в момента е на върха на славата си и се радва на силна фенска подкрепа. Фолк идолът на годината признава, че музиката е на-важното нещо в живота му.

“За мен музиката е целият ми живот. От самото начало, от първите ми спомени, музиката е всичко. Дори бих казал даже, че музиката е най-истинското нещо в живота ми за момента. Нещото, което ми помага дори да дишам“ – признава хитовият изпълнител пред “Планета Блиц“.

Певецът категорично заявява, че тя дори е преди любовта: “Любовта за момента е на втори план, след музиката…  Но е нещо изключително важно, върху което мисля да се съсредоточа след 30-годишната ми възраст“.

Галин си припомня за началото на своя професионален път, който до голяма степен е свързан с друга обичана звезда на музикална компания “Пайнер“.

“Благодарение на Гергана направихме един дует преди 6-7 години. От там всъщност започна всичко за мен. И съм изключително благодарен, и щастлив, че благодарение на нея много хора разбраха за мен“ – откровен е то.

Разкрива още, че най-голямото признание за него е това, което идва от феновете, от семейството и близките му хора. Чувства го всеки път, когато направи песен, която докосва хората. Всеки път, когато си отвори фейсбук страницата и види хилядите писма от почитателите.

За Галин има и още върхове за покоряване в професионален план.

“Мечтая си за това да се случат неща за мен извън пределите на България. Дори не просто си мечтая, а вярвам, че това ще стане“ – подчертава певецът.

1 коментар към “Галин разкри кое е най-важно за него”

  • За малко тук каза:

    Толкова важна е музиката, че един албум не е издал до сега.Дори и най доброто да е през годините.Добре ,че са богатите спонсори – не знам чичковци, батковци или….та да е вървежен.Успех все пак и със нещо стойностно за напред!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!