Галин представи първото си мъжко попълнение

Фолк певецът и продуцент Галин представи първият певец в музикалния си лейбъл. След като вече има три успешни фолк изпълнителки в лицето на Десита, Лидия и Диона, дойде ред и за мъжко попълнение в редиците на младата музикална компания.

„Adam/ „Адъм“ е първото мъжко попълнение на Алфа Мюзик“ – анонсира продуцентът като публикува в социалната мрежа и снимка на младия талант, който  ще атакува фолк сцената.

 

Галин се събра с топ певица / ВИЖ

 

8 коментара към “Галин представи първото си мъжко попълнение”

 • Анонимен каза:

  „„Адъм“ ….или как се стреля от упор само с една дума…:D пълни шашмаци

 • Истината !!! каза:

  Държавата се тресе от скандали , а разни измислени звездици се опитват да изкарват парици с долната си музика . Достатъчно ни е мизерията !! Време е да се върнете по селата си , чалга изчадия !

 • Людмила каза:

  Истината ми харесва като коментар. А всички останали- ало селяни , които живеете още с царвулите на баба си. Едно половата, както и никоя друга любов не е срамна. Всеки ще живее личния си живот както си иска.

 • Милка каза:

  Мале мале мале Гейлин каква джука е отпрал на тази снимка. Няма ли кой да му каже колко е нелеп отстрани? Наистина ли си вярва, че с толкова хиалурон в устата може да подържа успешно хетеро прикритието си? Или нас ни има за много глупави, или той е мега тъпия.

 • Веси каза:

  АдЪм, с Ъ… ? Ако се обърне името на опаки – какво става – м… 😁😁😁. Може би са му значителни, и така му е закодирано името само те да си го разбират

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!