Галин отново право в целта - Signal.bg

Галин отново право в целта

“Texas Place”  на Галин ft. Adnan Beats & Dessita направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial. За по-малко от денонощие лентата има над 3180 000 преглеждания.

Отзивите на меломаните показват, че парчето на тримата изпълнители дава сериозна заявка за хит.

“Това трябва да звучи в дискотеките извън България, убийствен бийт! Не отстъпва на чуждестранните проекти! Поздравления, ще гърми поне до октомври!”, “Фараоне, ошашави ме! Уникален си – ритъм, рими, аранжимент, темпо, текстът и музиката твои, вдигаш левъла човече. Това е песента, която единствено съм чакала толкова дълго. Радвам се, че се пее, не за любов, а за много як и щур купон. Много леко парче, точно за сезона, плаши ме мисълта какво ме очаква през лятото. Страхотна хореография, ще пускам тази песен 24/7 в училище”.

“Хитът на сезона, дойде! Продължавай в същия дух, нагоре към върха, Галине! Dessita, уникална си, първа песен, а разби всички певици с 20 години стаж! Adnan, очаквам още колаборации с Галин и Dessita. Страхотни сте!”, “Няма слабо при Галин! Световно звучене, супер модерно, свежо и диво. Браво на целия екип!” – това са малка част от мненията в Мрежата.

Музиката и текстът на “Texas Place” са на Галин, а аранжиментът е на Васил Иванов – Dexter. Изпълнителят иска специално да благодари на Vessou и Adnan Beats за ценната помощ при измислянето на римите. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, а локацията на атрактивното видео е разкошната къща на американски бизнесмен.

В снимките участват много статисти, които се включват в щурия купон, а хореографията на танците е на балет Fame. Свеж акцент в цялата картина е присъствието на Dessita. Красивата тийнейджърка е откритие на Галин. Няма съмнение, че тя е талантлива, а в първото си официално видео се справя като истински професионалист.

Промо/Галин ft. Adnan Beats & Dessita – Texas Place

1 коментар към “Галин отново право в целта”

  • Любинка каза:

    Песента е Леш, тотално слаба в сравнение с други негови. Момичето е талантливо по-малко и от Сузанита и подобни рецитиращи на ауто-тюн дрисли. Гледанията няма какво да се коментират, явно има повече от половината аудитория на световни звезди като Дерульо например, предвид че той прави по 500к на първо денонощие на световноизвестните му хитове…. В нашата скромна държавичка малко се оляха “звездите” с тези цифри и рано или късно стомничката ще се пукне и гнилоча ще изтече ама да видим кога и от къде…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!