Галин: Не съм притеснителен на тема голота

Галин успя да изгради свой стил в попфолка, с който печели все повече почитатели. Фолк идолът на 2017-а още преди няколко години експериментира с по-различни песни като композира сам голяма част от тях. Към днешен ден звездата на „Пайнер“ вече е фактор в музиката.

„Не съм очаквал, че нещата ще се разраснат чак в такава степен. Доста колеги пробват, експериментират в този стил и това може само да ме радва“ – споделя той пред „ШОУ“.

Признава, че и той е имал трудности по пътя към върха. Свикнал е и с хейтърските коментари.

„Предполагам, че винаги е така. Като гледам в световен мащаб какво се случва и на какво са подложени звездите, няма как да го няма това и в България. Нямам проблеми, привикнал съм към нещата. Живея си добре, не си вдигам качулката на всеки вятър. В последно време не се интересувам какво се пише за мен. Преди години се връзвах, дразнех се. Сега стигат до мен някои писания от жълтите медии благодарение на приятели, които ми ги пращат. Повечето неща са простотии, които нямат нищо общо с мен“ – обяснява певецът.

За това лесно ли допуска нови хора до себе си, подчертава: „Не мога да кажа, че лесно допускам хора в обкръжението си. Моите приятели са ми от години. За съжаление приятелството наистина изчезва като цяло. Не знам дали изчезва е правилно да се каже, или по-скоро – ние сме на едни такива години, в които осъзнаваме, че нещата са преходни. Сблъскваме се с нещата от живота и разбираме, че не всичко е вечно – приятелство, връзки и т.н. За мен приятел е доста силна дума и не бих нарекъл всеки така. Не съм предаван, защото на малко хора съм казвал тази дума“.

В актуалния си клип „MeGusta” Галин  демонстрира перфектно изваяно тяло, постигнато с много труд.

„Този тип телосложение е специално за клипа. Хората, които се занимават с фитнес, много добре знаят, че няма как целогодишно да си толкова изчистен и с преса. Може и да има такива хора, но специално при мен става с много труд. Специално за клипа 2-3 месеца преди това бях изключил от менюто си всякакви въглехидрати. Хранех се със салати и месо. Имаше период, в който толкова много ми липсваха въглехидратите, че на една бензиностанция ми прилоша и усетих как пребледнявам, изби ми пот. Доста е трудно, особено с това натоварено ежедневие. Целият ми режим е обърнат. Не си лягам като нормален човек. Тренирам късно вечер, когато останалите спят… Винаги съм имал желание за това и си го постигам. Искам да кажа на хората, които тренират и се занимават с фитнес, че телосложението ми не е целогодишно така, както изглежда във видеото на песента. Да, през цялото време имам мускули, но специално до такава степен изчистен от мазнини не съм често. Не е и здравословно да си така непрекъснато. Зимните месеци имаме нужда да ядем повече въглехидрати, да имаш малко мазнинка да ти топли (смее се“.

В личен план хитовият изпълнител е доволен, че вече живее в новото си жилище и разказва: „Нанесох се вече, в апартамента си живея. Много добре се чувствам и го усещам наистина като мое място. Сградата е нова, не са живели други хора преди това и аз съм първият човек, който обитава жилището. Изцяло моята енергия е в апартамента и не пускам кой и да е вътре, само хора от обкръжението ми. На тези години ми е рано за семейство и деца. На този етап си живея сам“.

Галин има дуети с почти всички популярни изпълнители от попфолка. В клиповете, които снима, често има доста провокация. Целувал се е уста в уста с Десислава и Крисия Д, бил е под завивките с Емануела…

„Чувството е същото, каквото е и с другите жени. Не мога да направя голяма разлика. Повечето от колежките ми са наистина красиви и привлекателни жени, но в клиповете си влизаме в роля. Няма спор, че е приятно усещането, но го правим главно заради камерата и видеото. Това е една артистична изява. Не съм много притеснителен на тема голота. Нямам комплекси от нея. Определено не съм нудист, но в такава екстремна ситуация като снимки на клип се събличам. Няма време да се притеснявам, защото има наети екипи и времето си тече. Лягаме бързо под завивките, правим каквото правим, снимат ни и това е (смее се)“ – открито разяснява той.

На въпрос дали би си хванал за гадже попфолк певица, отговаря така: „Човек никога не трябва да казва никога, но не мисля, че биха ни се получили нещата. И двамата ще бъдем изключително заети, интересът ще е голям“.

Признава, че е ревнив и уточнява: „Мислех си, че не съм, но в последно време се убеждавам в противоположното. На този етап ревността ми се изразява по-скоро към приятели, семейство и т.н.“.

Галин разкрива, че е имал връзка с доста популярна жена: „Имал съм такава половинка и съм се радвал на популярността й, която в един момент стана доста голяма. Не ми е проблем това. За мен е важно, когато застанем очи в очи, да няма превземки, излишно надуване на балона и отношението към мен да е хубаво“.

2 коментара към “Галин: Не съм притеснителен на тема голота”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!