Галин: Искам да ви покажа един различен Галин

Галин промотира новия си проект преди броени часове. Видеоклипът на песента “Дилема“ се завъртя ефира на телевизия “Планета“ в навечерието на Деня на влюбените, а любовта е главна тема.

“Дилема” е новият ми проект, с който искам да Ви покажа един различен Галин и едно различно послание! Надявам се да Ви хареса!” -обяви певецът.

Промо / Галин – Дилема

Ред положителни коментари заваляха още с появата на лентата.

„Много силна песен, семпло и красиво видео, силен текст! Вече това е хит за влюбените и зарязаните на 14-ти… Песента е много яка… Галин мачка. Един от изпълнителите, които продължават да се издига нагоре… Галин и Пайнер = хит… Уникален… Аз не знам как този човек го прави. Той няма нито една слаба песен… Хит след хит“ – пишат някои от меломаните.

“Дилема“ набира все по-голяма популярност в YouTube, където за по-малко от 24 часа регистрира гледаемост от над 200 000, с което дава сериозна заявка за хит.

Това авторски проект по музика на изпълнителя, аранжиментът е на Деян Асенов, а текстът е поверен на Диона. Видеоклипът е реализиран от режисьора Виктор Антонов, а специално участие в кадрите има модела Доби Тафкова.

За визията на Галин се погрижиха – Кристиян Пижов /стил/ и Микеле /грим/. Фотограф на продукцията е Ивайло Русев.

3 коментара към “Галин: Искам да ви покажа един различен Галин”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!