Галин изправен пред дилема

Галин подготвя новия си музикален проект. Фолк певецът залага на „Дилема“. Това ще бъде първият му сингъл за настоящата година и ще предшества появата на самостоятелния му албум.

“Албумът ще излезе до 2 месеца, първо ще пусна две песни и тогава албум. Може би за рождения ми ден през март“ – разкрива той пред феновете си в социалната мрежа.

На въпрос от почитателите си, каква е тайната на успеха, певецът е категоричен, че за всеки е различна. В неговия случай това се дължи на адаптивност и постоянство, откровен е актуалният изпълнител.

“Какво би казал на 19-годишният Галин“ – питат меломаните, а отговорът е: „Искам да успея и ще го направя, нямам друг избор“!

Чувства се щастлив да прави това, което най-много обича и за което винаги е мечтал. От година насам го прави не само за себе си, но и за други млади хора.

3 коментара към “Галин изправен пред дилема”

  • Бивш и опарен каза:

    Дилемата е в устата или в ан*ла! Ако може и в двете най-добре и разбира се на кой дърт чичко. Зависи кой и колко превежда по банковата сметка!

    • Хахсйсй каза:

      Ще те помоля той си има един не няколко !!! 😂😂😂😂а това че се пува и за други е въпрос на злобни колежки и колеги !!! СТИГА СТЕ МУ НАДНИЧАЛИ В ЧАРШАФИТЕ ,СЛУШАЙТЕ ТВОРЧЕСТВОТО МУ НА НЕГО И НЕГОВИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗАД ТОЗИ УСПЕХ МНОГО ПОТ И СЪЛЗИ СТОЯТ… И КУПЕНИ ГЛЕДАНИЯ .Песнитв са авторски някой от Съседни държави като на Десита мусала от сърбия примерно в оригинал на Министарке .. а отдолу сложено др име но това са подробности 😂😂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!