Галин е първият номиниран за ФОЛК ИДОЛ 2018

JunonaEra

Галин е първият номиниран за Фолк Идол 2018, чието име разкриваме. Певецът, който спечели приза за 2017-а, отново се радва на изключително силна подкрепа от читателите на Signal.bg.

В продължение на 20 дни те номинираха фолк изпълнителите, а в следващите дни ще научите кои достигат до финалния етап. Имената на певиците и певците обявяваме в произволен ред, а не според броя гласовете и мястото, което заемат в Топ 10.

Музикалните проекти на Галин през 2018-а година затвърждават силните му позиции в жанра. Изпълнителят продължава да радва публиката със собствен стил, хитови песни и впечатляващи клипове.

Първият сингъл на Галин за2018-а е колаборацията му с Adnan Beats & Dessita, появила се през месец март. Съвместният им проект Texas Place, по музика и текст на Галин и аранжимент на Васил Иванов – Dexter, бе представен с интересен видеоклип, под режисурата на Людмил Илариоанов – Люси. Парчето бързо се нареди сред най-хитовите заглавия.

Вторият проект на Галин за 2018-а е дългоочакваното парче „112“, появило се в началото на юли. Певецът отново предложи един модерен и хитов проект на феновете си. Песента като музика е текст е дело на самия изпълнител и Веселин Николов – VessoU. Аранжиментът е на Деян Асенов. Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Георги Марков.

В края на септември излезе и изненадващата колаборация на Малина ft. Галин – Грехове, посрещната изключително радушно от меломаните. Парчето е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко, текстът е на Анастасия Мавродиева. Режисьор и сценарист на лентата е Георги Манов.

Последният проект на Галин за 2018-а е „Как си, кажи“, появил се в края на месец ноември. Лентата е снимана в най-бързо развиващия се квартал в Лондон, Shoreditch, известен със своя стрийт-арт, концентрацията на различни хора на изкуството и бурния нощен живот. Изборът на локация не е случаен и е свързан с новата любов на певеца, която се казва Лондон. Кадрите в “Как си, кажи” са реализирани от режисьора Георги Марков в рамките на три снимачни дни. Любопитен факт е, че текстът на песента е по действителен случай, но певецът не разкрива, дали е автобиографичен или не. Стиховете са написани от Станислава Василева, автор на 80 процента от текстовете на Галин и от Анастасия Мавродиева. Музиката е на самия изпълнител, а аранжиментът е на Деян Асенов.

Галин бе сред най-очакваните и аплодирани звезди в концерта „17 години телевизия Планета“. Той представи пред публиката в зала „Арена Армеец“ актуалните си хитове “Как си, кажи” и “112”. Голямата изненада за зрителите бе появата на Dessita – младата изпълнителка, на която Галин залага като продуцент.

В момент, когато е на върха на славата си, без да губи време, той обяви, че се  впуска и в продуцирането на млади таланти. Първа в списъка е една млада изпълнителка, която направи дебюта си в парчето му “Texas Place”.

Dessita е певицата, с която всъщност аз стартирам продуцентската дейност. Ще продуцирам едно момиче“ – призна Галин още в края на месец март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!