Галена стартира пролетно турне

Галена заминава за поредното си турне в Америка

Галена се радва на доста пътувания тази пролет. След като посети Мароко в края на април, сега в началото на месец май, тя ще отлети отново от България – този път за своето ново турне в Америка.

Поканата за него идва само няколко месеца след като Галена гостува на сънародниците ни зад Океана и дава категоричен отговор, че изпълнителката на хита #ПростоШоу е любим изпълнител на българската общност в САЩ. Вече са ясни и датите на първите срещи с певицата – на 9 май е концертът й в Лас Вегас, а на 11-ти в Сан Франциско.

Ден по-късно хитовата певица ще пътува за Чигаго, за да се весели с българите там, а на 13-ти и Маями ще посрещне звездата на музикална компания “Пайнер“. Със сигурност емоциите ще са много горещи, затова почитателите на Галена в Америка я очакват с нетърпение. Фактът, че с нея ще пътува и Иво Моллов-Гугутката е още една предпоставка за високия градус на купона.

Феновете на Галена у нас едва ли ще се чувстват пренебрегнати. Където и да пътува, тя винаги ги прави част от своите преживявания. Снимките, които певицата споделя, често ще превръщат във вдъхновение за последователите й, които признават, че любимката им винаги успява да ги изненада с оригинални кадри и нестандартни постове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!