Галена: Работата по „Хавана Тропикана“ беше истински вълнуващо преживяване

Новият проект на Галена бе представен в понеделник и посрещнат с изключителен интерес от страна на меломаните. „Хавана Тропикана“ е с участието на Живко Микс, по музика и аранжимент на Кости Йонита, текст Росен Димитров и режисьор Жоро Манов.

Още същата вечер фолк звездата изрази удовлетворението си от добрия прием на песента и клипа и разказа, че това за нея е по-особен проект.

„Изминаха няколко часа от премиерата на ‘Хавана Тропикана’ и няма да крия, че съм изключително поласкана от реакциите, коментарите и оценките ви! Искам да ви споделя, че това за мен не е просто поредният проект, песен и клип, които ви представям. За мен работата по него беше едно истински вълнуващо преживяване, което ме докосна по начин, който не съм подозирала, че е възможно да изпитам и съм сигурна, че емоциите, които изживях, ще оставят траен отпечатък в съзнанието и в сърцето ми. Щастлива съм, че имахме възможността да отидем до Куба, за да заснемем кадрите, които най-после видяхте. Повечето от героите в клипа са обикновени хора, с които се запознах по време на престоя си там, и които сами изявиха желание да се включат, а ние ги оставихме да правят това, което музиката им подсказва. Това са хора, от които бликаше щастие, макар съдбата им да не е от най-леките, хора, които чувстват музиката с душата и тялото си, които запяха и затанцуваха под ритъма на ‘Хавана Тропикана’ от първото слушане. Невероятни хора, на които искам от сърце да благодаря за всичко, което ми дадоха! Разбира се изказвам огромната си благодарност и към страхотния екип, работил над проекта, който за пореден път беше до мен и даде всичко от себе си: Кости, Росен, Живко, Жоро Манов, Крум Родригез, Добри, Стельо, Мая.. дано не пропускам някого.
Надявам се тази песен да бъде един от прекрасните спомени на вашето лято и винаги да се усмихвате, когато я слушате. Целувки от мен и до скоро!“ – сподели певицата във фейсбук профила си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!