Галена празнува в национален ефир - Signal.bg

Галена празнува в национален ефир

Галена е рожденичка на 21 май

Галена днес има рожден ден. Една от най-успешните и обичани звезди на музикална компания “Пайнер“ тази година  ще празнува освен със семейството си и с многобройните си почитатели, защото ще е специален гост в кухнята на MasterChef.

Заедно с още няколко популярни личности, родени през май, Галена ще вдигне наздравица в студиото на кулинарната надпревара. От своя страна феновете на изпълнителката на #ДайМиЛюбов започнаха да отправят своите пожелания към нея още в първите минути на 21 май.

Галена, снимки: AMICA Magazine

Администраторите на официалната й страница във Facebook също не пропуснаха да отбележат този специален ден с емоционално послание:

“Днес е датата, която всяка година преминава по един по-специален и празничен начин – защото Галена празнува своя рожден ден. Затова се обръщаме към нея с пожелания, които винаги ще бъдат недостатъчни, но са малка част от безрезервната ни обич към нея. Скъпа Галена, нека не само днес, но и всеки друг ден за теб да е празничен, цветен и вдъхновяващ. Нека хората около теб те даряват с положителни емоции и да предизвикват най-непринудените и щастливи усмивки върху лицето ти.

Днес е повод и да ти благодарим за силната любов, която получаваме от теб – ние винаги ще ти отвръщаме многократно, защото го заслужаваш. Пожелаваме ти да продължаваш да сбъдваш мечтите си със същия устрем, с който си постигнала толкова много през годините. Истинското щастие ти отива и по тази причина ти желаем да го имаш в огромни дози. Затова – гримирай се, направи косите си, а ние ще бъдем там, където сме и сега – винаги до теб! Честит рожден ден, обичаме те!“.

За Галена през тази седмица предстоят още няколко запомнящи се тържества. Тя ще празнува с абитуриентите в атракцион “Калоянова крепост“ в Арбанаси, в дните от 23 до 25 май. На 26-ти ще е музикалната звезда на абитуриентско парти в София.

Междувременно новият й сингъл #ДайМиЛюбов стъпи на върха в най-престижната класация за попфолк – „50-те Най…“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!