Галена: Очаквам колегите да се опитат да ми отнемат короната

След грандиозния успех на Отбор Галена в последния сезон на “Гласът на България”, нямаше как попфолк звездата на „Пайнер“ отново да не бъде сред четиримата ментори, които ще оценяват новите таланти в телевизионното риалити.

Хитовата изпълнителка изведе гласовитата Петя Панева до титлата “Глас на България” в миналото издание, като за първи път фолклорна изпълнителка спечели и менторите, и зрителите със своите майсторски изпълнения на обичани народни песни.

Мастър Иван Лечев, който три пъти преди това бе треньорът-победител в различните сезони, остана без „короната“ си.

През седмицата организаторите на предаването обявиха, че двамата се присъединяват към Дара и Любо Киров и вече е ясен пълният, изключително силен и определено колоритен треньорски състав в деветия сезон на шоуто, което приковава вниманието на телевизионните зрители.

„Гласът на България“ ще бъде бъде отново в ефир тази есен по bTV, а снимките за новото издание тепърва предстоят.

Ясна е съдбата на Галена и Иван Лечев в „Гласът на България“

Галена не скри вълнението си от новината и побърза да сподели емоциите със своите почитатели в социалните мрежи.

“Нямам търпение да стартираме работа по новия сезон на „Гласът на България“! Миналата година имаше известно притеснение преди началото, но сега наистина се вълнувам и съм нетърпелива да чуя новите гласове. Очаквам още повече талант, участници, които да ни завладеят с пеене, харизма, присъствие. След победата на Петя Панева и #ОтборГалена, очаквам моите любими колеги от треньорския състав да се постараят да ми отнемат короната, но отново ще дам всичко от себе си за своя отбор. “Гласът на България” е едно прекрасно изживяване и съм щастлива, че отново ще бъдем заедно!” – написа певицата.

Последователите й пък се надяват любимата им певица отново да доведе до титлата „Гласът на България“ талант от новия си отбор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.