Галена: Не съм си представяла, че мога да получа и да изпитам толкова много любов

В Деня на родилната помощ Галена отбеляза своята творческа годишнина. Фолк звездата на „Пайнер“ написа емоционален пост във фейсбук профила си по повод 13-тата годишнина на професионалната музикална сцена.

„13 години, в които дори в най-смелите си мечти не съм си представяла, че мога да получа и да изпитам толкова много любов! 13 години, в които дори за секунда не съм спряла да усещам вашата подкрепа! 13 години, в които доказахте, че сте най-верните, най-прекрасните, най-истинските фенове. Благодаря за всяка частичка обич, която оставихте в сърцето ми! За всеки блясък на щастие, с който ме зареждахте при всяка наша среща! Никога не забравяйте, че вие сте моята най-голяма награда и че най-доброто предстои“ – сподели тя пред почитателите си в социалната мрежа и публикува снимка на великолепна празнична торта, която е направена специално за случая.

Последва вълна от благопожелания към актуалната изпълнителка, а феновете я обсипват със суперлативи за успешните, вълнуващи и уникални проекти, които представя през всички тези години.

Припомняме, че Галена е вече е в напреднала бременност и очаква своето второ дете, заради което е и преустановила сценичните си изяви. Преди време в интервю за Signal.bg тя подчерта, че използва времето до появата на втория й син, за подготовка на нови сингли, които ще пусне през 2017-а.

Галена: Вече не аз предлагам дуети на колеги от други жанрове, те ме търсят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!