Галена навърши 35 във върхова форма

Галена отбелязва днес 35-ия си рожден ден. Певицата посреща своя празник със своеобразен рекорд, който за всеки един изпълнител е най-хубавият подарък.

Актуалният й проект “100 живота” повече от две седмици оглавява българския трендинг в платформата за видеосподеляния YouTube.

Клипът бе промотиран навръх Гергьовден и към днешна дата има над 4 400 000 преглеждания.

Галена отвя конкуренцията със „100 живота“

Благодарна за всички коментари, съобщения, отзиви и поздравления, изпълнителката сподели в социалната мрежа:

“Щастлива съм, че “100 живота” успя да ви развълнува толкова много и ужасно съжалявам, че не можем да си я пеем заедно. Това беше причината да я забавя толкова, наистина исках да се насладя на живо на тази емоция с всички вас! Благодаря за хилядите сторита с песента и видеото, но сега искам да чуя и видя вас! Тагвайте ме на сторита, на които пеете и танцувате на “100 живота”, за да усетя и аз по някакъв начин контакта с вас, който толкова ми липсва! Вие сте на ход”!.

Музикален подарък за почитателите на певицата е специална плейлиста с всички нейни народни песни и ще се излъчи в 12.05 часа по “Планета”, а тези, които изберат програмата на “Планета HD” ще могат да видят фолклорната селекция от 14.05 часа.

Реклама

4 коментара към “Галена навърши 35 във върхова форма”

 • Иво каза:

  Честит рожден ден, Кралице! Продължавай да властваш на върха! Обичаме те! <3

 • Таня каза:

  Явно с Галя Ваната живеем в паралелни вселени. Аз виждам една отчаяна самохвалка на 40+ години с много пошъл и противен глас и чикиджийски песни.

 • Женя каза:

  Галка обратната захапка отвяла конкурецията. Коя конкуренция, да питам? Във време на корона и липса на песни тя е отвяла някого. Урод комплексиран.

 • Шматки каза:

  Галя си брой парите, вие си серете в кенефа на съседа, защото нямате и умирате от злоба…Нищо ново!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!