Галена категорична: Отношенията между двама души никога не са вечни

Галена зарадва меломаните с новия си сингъл „Къде беше ти“, който предизвика вълна от коментари. Песента е своеобразно продължение на сингъла на „Меди“ „Да си тук“, в чието видео певицата има специална роля.

Гледай: Галена – Къде беше ти

„Монетата винаги има две страни… Моят отговор. Отношенията между двама души могат да бъдат красиви, могат да бъдат грозни, но почти никога вечни. Затова оценявайте хората, които са в живота ви, преди да е станало твърде късно. Благодаря на екипа, отговорен за съществуването ѝ, както и на екипа, който превърна настроението ѝ във визуално изживяване, защото тази песен ме докосна по начин, който рядко усещам. Благодаря ви, че докосна и вас. И помнете — любов се доказва всеки ден!“ – написа звездата часове след премиерата на лентата онлайн, в официалния й канал.

Реклама

3 коментара към “Галена категорична: Отношенията между двама души никога не са вечни”

  • Меги каза:

    Зависи! Това може да го каже един човек, който в меркантилен, егоистичен и се вълнува само от материалното. Има любови и приятелства за цвл живот! Дори и да не се чуваш с някой ежедневно не те прави по-малко приятел. Разстоянията са само километри, но някои хора остават винаги в сърцето ти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!