Галена и Фики отново се събраха

Един от любимите музикални тандеми в попфолка – Галена и Фики, отново се събира. Изпълнителите на тоталния хит “Кой“ ще са специални гости на Осемнадесетия Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен в Неделино на 7 септември.

Освен с хитове в попфолка, Галена и Фики са популярни и със своите интерпретации на българска народна музика, затова със сигурност от фестивалната сцена ще поздравят гостите с популярни фолклорни мелодии. Когато двамата са заедно, със сигурност ще звучат и емблематичните им съвместни песни – “Кой“, “Боже, прости“, “Изневериш ли ми“ и с “Друг ме бъркаш“.

На следващия ден в Неделино ще бъдат и още две популярни лица от ефира на телевизия “Планета“ – Росица Пейчева и Иван Динев – Устата, съобщават от музикалния канал.

Фолклорната певица е подготвила специална музикална селекция за присъстващите, а шоуменът също е замислил доста изненади за представянето си на сцената.

Участието на звездите на музикална компания “Пайнер” в Националния фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен в Неделино, вече е традиция.

През 2018-та там пяха Анелия, Галин и Здравко Мандаджиев, а предните години, празничните вечери бяха украсени от изпълненията на Глория, Емилия, Емануела, Джена, Преслава, Ангелина Милева, Славка Калчева, Николай Славеев, Йоргос Ясемис, “Виевска фолк група“, орк. “Канарите“ и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!