Галена и Азис предизвикаха фурор в САЩ

Турнето на Галена и Азис в САЩ тази есен предизвика истински фурор сред сънародниците ни зад Океана още преди старта си. Билетите за концертите бяха разпродадени за кратко, а още първата среща на обичаните изпълнители доказа, че те са ненадминат тандем, който умее да развълнува публиката – да я накара да се усмихне, да провокира еуфория и сълзи от щастие, пренасяйки българският дух на място в Америка.

Над 1000 човека присъстваха и пяха заедно с Галена и Азис в огромната зала Compass Arena в Чикаго, като събитието се проведе при спазване на всички, наложени от властите противоепидемични мерки.

Организаторите споделят, че това е най-грандиозният български концерт, провел се в САЩ през последните години. Българската общност в Чикаго пък коментира, че удоволствието, което Галена и Азис са им подарили със своите изпълнения е безгранично, съобщават от „Планета“.

Галена заспа в обятията на Азис/ ВИЖ

Безспорно изпълнителите бяха подготвили репертоар, който да отговори на всички музикални желания на гостите – имаше и поп-фолк хитове, и фолклор, и балкански мелодии, които не оставиха равнодушни присъстващите. “Добре ли си“ на Галена и Миле Китич прозвуча специално за гостите от Сърбия, а “Гергана, пиле шарено“ изпълни сърцата на българите с радост и много гордост.

При пълна зала и висок национален дух премина и вторият концерт на Галена и Азис в Нейпълс, Флорида, а силни емоции предстоят и тази вечер, когато е финалната среща на българските звезди с публиката в Лас Вегас. Тя ще се състои в Balkan Bar & Grill и ще бъде незабравима, защото всички знаят колко горещи са страстите, когато на сцената се качат Галена и Азис.

Реклама

2 коментара към “Галена и Азис предизвикаха фурор в САЩ”

  • кой каза:

    Залата беше полупразна , не бих казал ,че имаше фурор. На снимките са замаскирали , като снимат хората отпред , все едно че е фул, но не беше ….и пеенето им беше фалшиво, особено на Галена

  • Jon Bon Jovi каза:

    Galiena I have big wilde horse and I need you suck him and then ride on him. I think about your p…sy all the time and I want suck her and then put in my big wilde horse. I wait for this.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!