В отношенията на Бони и дъщеря й Миа-Михаела не липсват и конфликти

Бони и дъщеря й Миа-Михаела издадоха нова обща песен и прекарват времето си по момичешки на кино, СПА салони и в спорт. За отношенията майка-дъщеря и коя на какво успява да научи другата те споделят в студиото на „Тази събота“.

Бони има в колекцията си много музикални награди, участвала е в два топ сериала и има главна роля във филм. Новият им музикален проект е сбор от различни предишни изпълнения.

„Събрахме по-познати и весели парчета, които могат да създадат настроение. И не мислим да спираме до тук. Имам много хитове, на които можем да дадем нов живот“ – споделя попфолк звездата.

„Отговорно“ – така Миа-Михаела определя участието си в песен, заедно с майка си. Признава, че в началото й е било трудно, но на втората песен вече е успяла да се отпусне. Издават, че подготвят и нейна самостоятелна песен.

Бони и дъщеря й Миа изумиха с изненадващо видео/ ВИЖ

Макар Бони да не е получила подкрепа от нейните родители за музикалната си кариера, тя самата дава своята на дъщеря си. По-либерална е в отношението си, но упражнява известен контрол върху това, което прави дъщеря й. Така например я контролира какво споделя в Инстаграма си, но и дава и съвети какъв хаштаг да използва и т.н.

Като истински майка и дъщеря в отношенията им не липсват и конфликти. При тях най-често са за това кога трябва да се свърши даден ангажимент. Бони е дисциплинирана в това отношение, докато Миа-Михаела понякога отлагала.

Самата тя е студентка и учи управление на бизнеса и предприемачество. Преди това е завършила ЧПГ „Банкер“. В момента обучението й в университета е както онлайн, така и присъствено.

Порасналата дъщеря на певицата знае български, английски, а в момента учи и испански. Планира да започне с изучаването и на още един.

Майка и дъщеря обичат да спортуват заедно, както и да ходят на СПА, кино и маникюр заедно.

„Обичаме да разхождаме кучето. Скоро бяхме на състезание с коне“ – споделя подробности от ежедневието им хитовата изпълнителка.

Учи дъщеря си на много неща, но и се вслушва в нейните думи. Подкрепя я за пеенето, но поставя на първо място образованието й.

„Те са деца, които са много крехки и не добре ориентирани. Сега е времето, в което трябва да учи и да получава образование. Това е огромна ценност!“ – споделя попфолк певицата.

Миа споделя, че иска да живее в България, която е справедлива, и в която се дава шанс за всички хора.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!