Вълна от коментари за новите снимки на Емилия/ ВИЖ

Емилия си подари зареждащо бягство сред природата. В разгара на лятото певицата потърси прохлада в планината, където се отдаде на пълен релакс.

Фолк звездата на „Пайнер“ направи съпричастни на прекрасните гледки и феновете си в социалната мрежа като показа импровизирана фотосесия. Снимките предизвикаха вълна от коментари.

Интересът на меломаните беше прикован от красивите кадри, на които Емилия позира в компанията на коне и еленчета. Тя беше затрупана с комплименти за своята визия и романтичните кадри, излъчващи спокойствие.

Внушението е подсилено и от няколко стиха от “Смелите си имат всичко”, които певицата не пропусна да припомни на последователите си:

“Ако си падал веднъж, летял си – мога пак да го направя, само нещо запомни, недей ме съжалявай.
И от любов и от омраза, не можах да се опазя, но по-силна съм от тях, да греша, не ме е страх.”

Певицата цитира над един от фотосите и сентенция от духовния учител Шамс от Тебриз: „Ако очакваш уважение от другите, го покажи първо към себе си. Не очаквай от другите това, което не даваш на себе си.“

1 коментар към “Вълна от коментари за новите снимки на Емилия/ ВИЖ”

  • Виждал съм това каза:

    Емилия няма да остави меломаните да случаят и до две-три седмици ще пусне нов клип и песен.Самостоятелен проект, със сериозна заявка за летен Хит, отново от Емилия!Очаквайте скороооо!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!