Всички искат DARA

DARA и екранният ѝ партньор влизат в ролята на българските Бони и Клайд

Вторият международен проект на DARA вече е факт! Песента се казва „BTW (Bye, Bye)” и е създадена съвместно с едни от най-известните гръцки DJ-и – Livin R и Noisy, част от нашумелия покрай Eleni Foureira лейбъл Panik Records.

Представител на гръцката музикална компания се свързва с „Вирджиния Рекърдс“ с молба DARA да се включи в приоритетния за тях проект. Не след дълго, екипът на „Вирджиния” я събира с двама български автори – Николай Николов X и Георги Киров D-ZastA, с които създава вокалната линия и текста на песента.

На 18.02 в канала на Вирджиния Рекърдс се появи тийзърът на парчето, който разкрива само двама влюбени, държащи се за ръце, бягащи от някой в тъмен тунел, със сак в ръка. Какво има в сака, защо бягат, къде отиват и кои са те ще разберете във видеото към „BTW (Bye, Bye)”, замислено и осъществено като интересен кратък филм, благодарение на талантливия млад режисьор Димитрис Георгиев. А за визията се погрижиха MDL Group, които облякоха DARA с най-актуалните дрехи от последната колекция на марката.

Официалната премиера на песента е на 22.02 в 18.00 ч. в официалния YouTube канал на Вирджиния Рекърдс. Сингълът ще бъде наличен за стрийминг и даунлоуд във всички дигитални платформи – Apple Music, Spotify, Google Play и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!