Виктория предизвика фурор след втората си репетиция на Евровизия 2021

Виктория излезе на сцената на Евровизия 2021 в Ротердам за втората си репетиция днес. Българката отново успя да очарова медиите, които отразяват конкурса от международния пресцентър в Ротердам, и получи хиляди положителни коментари за втората си репетиция в социалните мрежи. В края деня беше обявено, че България е на първо място в анкетата на журналистите в пресцентъра.

Видео от официалния канал на Евровизия, в което се вижда как ще изглежда изпълнението на екрана:

Виктория сподели веднага след края на репетицията на България: “На сцената се чувствах много комфортно. Очаквах да съм притеснена, но всъщност бях много спокойна. Много съм благодарна на всички около мен от българската делегация, които ме подкрепят във всяка моя стъпка тук. Нямам търпение да изляза отново на сцената и да изпълня “Growing Up isGetting Old” в жури финала на втория полуфинал на Евровизия 2021.”

Виктория ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента „Growing Up is Getting Old”, а зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я подкрепят. Стартовият номер на България в полуфинала е 13.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!