Виктория: Облеклото, с което бях на Евровизия, не е пижама

Виктория Георгиева класира България на престижното 11-о място в Евровизия 2021 сред общо 26 страни участнички във финала.

Българският представител в конкурса получи общо 170 точки от публиката и националните журита.

Въпреки че облеклото ѝ бе оприличено на пижама – символ на пандемичната 2020-а, Виктория отрече да е пижама и разкри подробности за избора й на тоалет.

„Облеклото, с което бях, първо бих искала да кажа, че не е пижама. Второ, аз си го измислих. Исках да е нещо много семпло и извън рамките на Евровизия. Всъщност на запад този вид облекло е страшно модерно и страшно скъпо. Погледнах трендовете какви са. Исках да бъда различна. Много се гордея с това как изглеждах, какво направих, какво изпях“ –  подчерта певицата.

Италия спечели Евровизия 2021, ето на кое място се класира България

На събитието, проведено в зала „Ахой“ в Ротердам бяха допуснати само 3500 човека публика, при това без да носят маска.

Припомняме, че миналата година конкурсът бе отменен за първи път в своята история, а причината бе избухването на пандемията от коронавирус.

Реклама

5 коментара към “Виктория: Облеклото, с което бях на Евровизия, не е пижама”

 • Анонимен каза:

  Как така искаше да бъдеш различна, но гледа трендовете? Двете неща съвсем директно си противоречат и така нареченият ти „стил и изпяване“ много приличат на плагиатство от Били Айлиш. И още нещо като за последно – Евровизия няма и никога не е имала рамки, а представя свободно всички стилове, с които участниците желаят да представят родината си. По-добре ще е да мислиш като говориш.

 • Сталин каза:

  Е как да не е…По лошо и от пижама е… И облеклото и песента ниво ниско… И отгоре на всичко това, на английски…Спрете се с тия простотий вече, време е…

 • Ужасни същества каза:

  Простачка, бездарница , при това излязла по пижама от сливенския затвор. Срам за България за пореден път.

 • Shrek каза:

  Я ти моме си признай, колко тръби направи за да идеш да ни излагаш с нашите пари?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!